Kas
image
  • Advokatai, teisininkai
  • Akmens darbai
  • Akmens mūras, lauko židiniai, tvoros
  • Akvariumų specialistai
  • Alternatyvi energija
  • Antikvariatai
  • imageAplinka
  • Aplinkos tvarkymas
  • Aplinkos tvarkymas, apželdinimas
  • imageApranga, papuošalai
  • Apsaugininkai
  • Apšiltinimas, šiltinimas
  • Apšvietimo, įgarsinimo paslaugos
  • Archeologai
  • Architektai
  • Architektai, projektavimas
  • Asmeniniai vairuotojai
  • Astrologija
  • Audimas
  • Aukštalipiai
  • Autobusų, limobusų nuoma
  • Autoelektrikai
  • Automobilių apsaugos sistemos
  • Automobilių modifikavimas
  • Automobilių nuoma
  • Automobilių nuoma
  • Automobilių pirkimo-pardavimo konsultantai
  • Automobilių plovyklos
  • Automobilių priežiūra
  • Automobilių remontas
  • Automobilių supirkimas
  • Avarinis atrakinimas
  • Baidarių nuoma
  • Baldų gamyba
  • Baldų projektavimas
  • Barmenai, gėrimai renginiams
  • Baseinų įrengimas, priežiūra
  • Batutų nuoma
  • Betonavimo darbai, betonavimas
  • Betranšėjės technologijos
  • Bioenergetika
  • Bitininkystė
  • Blakstienų priauginimas
  • Buhalterinės apskaitos paslaugos
  • imageBuitinės paslaugos
  • Būrimas
  • Choreografai
  • Dailė
  • Dainavimo pamokos
  • Darbo saugos paslaugos
  • Darbo teisė
  • Darželiai
  • Detektyvai
  • Didžėjai (DJs)
  • Dietologija
  • Dokumentų rengėjai
  • Drabužių dizaineriai
  • Drabužių kūrimas
  • Drabužių valymas
  • Drožimas
  • Dujų įrangos montavimas
  • Dujų įvedimas
  • Dviračių, paspirtukų nuoma
  • Dviračių, paspirtukų remontas
  • Dydmeninė prekyba
  • Ekologai
  • Ekonomistai
  • Ekskursijos, gidai
  • Ekstremalios pramogos
  • Elektrikai, elektros darbai
  • Elektronikos inžinieriai
  • Energijos vartojimo auditas
  • Fitnesas
  • Foto video technikos remontas
  • Fotografai
  • Fotografai Verslui
  • Fotografijos kursai
  • Fotografijos paslaugos
  • Fotostudijos
  • Frezavimas (CNC)
  • Gamybos inžinieriai
  • Garažo vartai
  • Gėlės
  • Geologiniai tyrimai
  • Gėrimai
  • Grafikos dizaineriai
  • Grafikos dizaineriai
  • Graviravimas
  • Graviravimo paslaugos
  • Griovimo darbai
  • Grožio kabineto nuoma
  • imageGrožio paslaugos
  • Grožio specialistai
  • Grožio specialistų mokymai
  • imageGyvūnams, Augintiniams
  • Gyvūnų dresuotojai
  • Gyvūnų kirpyklos
  • Gyvunų viešbučiai
  • Higiena
  • Iliustruotojai
  • Indų nuoma
  • imageInterjeras, baldai
  • Interjero dekoravimas
  • Interjero dekoro montavimas
  • Interjero dizaineriai
  • imageInternetas, IT
  • Internetinio verslo konsultantai
  • Internetinio verslo konsultantai
  • Interneto svetainių administratoriai
  • Interneto svetainių kūrimas
  • Inžinieriai
  • Įrankių nuoma
  • Irklenčių (SUP) nuoma
  • IT saugos auditas
  • IT specialistai
  • IT specialistai
  • Įvairios paslaugos vestuvėms
  • Įvairūs kursai
  • Joga
  • Kailiniai
  • Kalbos kursai
  • Kaligrafijos meistrai
  • Kaligrafijos meistrai
  • Kalvystės darbai
  • Kaminų valymas
  • Kapų tvarkymas
  • Kardiologija
  • Katilų montavimas, remontas
  • Kebabai
  • Keleivių pervežimas
  • Kelionių organizavimas
  • Kelių tiesimas
  • Kenkėjų naikinimas
  • Keramika
  • Kineziterapeutai
  • Kirpyklos, kirpėjai, stilistai
  • imageKita
  • Kitos laisvalaikio paslaugos
  • Kitos paslaugos renginiams
  • Klinikos
  • Kompiuterių kursai
  • Kompiuterių remontas
  • Komunikacijos specialistai
  • Korepetitoriai
  • Kosmetikės
  • Kosmetologės
  • Koučingo specialistai
  • Koviniai menai
  • Krautuvų nuoma
  • Krovinių pervežimas
  • Laidojimo paslaugos
  • Laistymo sistemos
  • imageLaisvalaikis, turizmas
  • Laivų nuoma
  • Laivų, valčių remontas
  • Langai, durys: gamyba, montavimas
  • Lauko žaidimų nuoma
  • Lektoriai
  • Lieknėjimas
  • Maistas renginiams
  • imageMaistas, gėrimai
  • Maisto prekės
  • Maitinimas
  • Manikiūras
  • Matininkai, geodezininkai
  • Medelynai
  • Mediena, malkos
  • Medienos gaminiai
  • Medienos pjovimas
  • Medžio darbai, staliai
  • Medžių genėjimas
  • imageMenai, amatai
  • Meno terapija
  • Metalo gaminiai, suvirintojai
  • Metalo laužo supirkimas
  • Microsoft Office Excel specialistai
  • Mikroautobusų nuoma
  • Mobilaus kubilo nuoma
  • Mobilios pirties nuoma
  • Mobilių namelių nuoma
  • Mobiliųjų aplikacijų kūrimas
  • Mobiliųjų aplikacijų kūrimas
  • Mobiliųjų telefonų remontas
  • Mobilus dokumentų naikinimas
  • Mobilus padangų montavimas
  • Mokyklos
  • imageMokymai, kursai
  • Moto nuoma
  • Motociklų, motorolerių remontas
  • Muitinės tarpininkai
  • Muzikantai
  • Muzikos instrumentų meistrai
  • Namų statyba
  • Nerandu kategorijos
  • imageNuomos paslaugos
  • Nuotraukų retušavimas
  • Odininkai
  • Odontologija
  • Originalios interjero detalės
  • Pabėgimo kambariai
  • Pakuočių gamyba
  • Paminklai
  • Papuošalų kūrimas
  • Pardavimų vadybininkai
  • Pasirodymai, šou renginiams
  • imagePaslaugos verslui
  • Pelėsio naikinimas
  • Permanentinis makiažas
  • Personalo sprendimai
  • Picerijos
  • Pirties nuoma
  • Pirtys, įrengimas
  • Plaukų tiesinimas, priauginimas
  • Plėvelės klijavimas
  • Plėvelės klijavimas
  • Plytelių pjovimas
  • Pobūvių, pokylių salės nuoma
  • Povandeniniai techniniai darbai
  • Pramogos vaikams
  • Pramogos vaikams
  • Pramogų organizatoriai
  • Prekyba atributika
  • Prekyba parketu, laminatu
  • Priekabų nuoma
  • Priekabų remontas
  • Priešgasrinės sauga
  • Priežiūros prekės
  • Privačios klinikos
  • Prodiuseriai
  • Programavimo kursai
  • Programuotojai
  • Psichiatrija
  • Psichoterapeutai
  • Pynimas
  • Raktų gamyba
  • Rankdarbių kūrėjai
  • Rankų darbo daiktai
  • Rašto darbai
  • Redaktoriai
  • imageReklama, dizainas
  • Reklamos gamyba
  • Reklamos paslaugos
  • imageRenginiai, šventės
  • Renginių organizavimas
  • Renginių vedėjai
  • Restauravimas
  • Restoranai, kavinės, barai, salės
  • Režisieriai
  • Rinkodara
  • Roletai, žaliuzės, romanetės
  • Roletai, žaliuzės, užuolaidos
  • Saldumynai
  • Sąmatininkai
  • Sandėliavimo paslaugos
  • Santechnikai, santechnikos darbai
  • SEO paslaugos
  • Signalizacija, kameros, apsaugos sistemos
  • Šiukšlių išvežimas
  • Siuvimas
  • Siuvinėjimas
  • Skaitmenizacijos paslaugos
  • Skalda, smėlis, žvyras, juodžemis
  • Skulptoriai
  • Slauga
  • Smėliavimas, dažymas
  • Smėliavimas, dažymas
  • Sodybos nuomai
  • Sodybos nuomai
  • Šokėjai
  • Šokiai, šokių pamokos
  • Soliariumai
  • Spaudos paslaugos
  • imageSportas, treniruotės
  • Sporto klubai
  • Srautinis valymas
  • imageStatyba, apdaila
  • Statybinės technikos nuoma
  • Statybinių medžiagų gamintojai
  • Statybos darbai
  • Statybos darbų vadovai
  • Statybos darbų vykdytojai
  • Statybos dokumentų tvarkymas
  • Statybos projektai
  • Stiklai, veidrodžiai
  • Stiklai, veidrodžiai
  • Stiklo konstrukcijos
  • Stiklo konstrukcijos
  • Stilistai
  • Stogų dengimas, stogdengiai
  • Stovyklavietės
  • Stovyklos vaikams
  • Sunkvežimių, autobusų remontas
  • Sushi
  • imageSveikata, gydymas
  • Sveiki produktai
  • Švenčių dekoravimas
  • Šventinės įrangos nuoma
  • Tatuiruotės (tattoo)
  • Techninė pagalba kelyje
  • Tekstų kūrėjai
  • Tekstų surinkėjai
  • Telekomunikacijų montuotojai
  • Termovizijos specialistai
  • Tinklaraštininkai
  • Tortai, desertai
  • imageTransportas
  • Treneriai
  • Trinkelių klojimas
  • Tvoros, vartai
  • Ūkio technikos remontas
  • Vaikų darželiai
  • Vairavimo mokyklos
  • Vandens filtrai
  • Vandens gręžiniai
  • Vanduo
  • Vejos priežiūra
  • Ventiliacija, vėdinimo sistemos
  • Verslo konsultantai
  • Vertėjai
  • Vertėjai
  • Vestuvinių suknelių salonai
  • Vestuvių planuotojai
  • Veterinarija
  • Vidaus apdailos darbai
  • Vidaus augalų priežiūra
  • Vidaus augalų priežiūra
  • Video aptarnavimas
  • Video klipų kūrimas
  • Viešbučiai
  • Viešųjų pirkimų konsultantai
  • Virtualūs asistentai
  • Vizažistės
  • Vizualizacijų kūrimas
  • Žemės kasimas, lyginimas
  • Žemės ūkio technikos nuoma
  • Židinių meistrai
  • Židinių meistrai
  • Žurnalistai
  • Žuvis
  • Žvakių gamyba
Kur
image
image

Privatumo politika

Ši privatumo politika (toliau – „Privatumo politika“ arba „Politika“) paaiškina, kaip MB „Tvarkinga“ (toliau – „Bendrovė“, „mes“ arba „mus“) renka ir naudoja informaciją Jums naudojantis bet kokiomis mūsų interneto svetainėse www.veikla.lt. www.tvarkinga.lt (toliau – „Svetainė“) siūlomomis paslaugomis arba bet kokiomis kitomis mūsų teikiamomis paslaugomis (toliau – „Paslaugos“).

MB „Tvarkinga“ yra įsipareigojusi savo veikloje atsakingai ir saugiai tvarkyti Jūsų asmens duomenis. Vadovaudamasi šiuo esminiu principu, mes visada sieksime užtikrinti pakankamą Jūsų duomenų apsaugos lygį bei Jūsų teisių apsaugą. Mes tvarkome Asmens duomenis pagal šią Privatumo politiką, vadovaudamiesi taikomais teisės aktais, įskaitant Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (2016/679) (toliau – „BDAR“) bei taikomus Lietuvos nacionalinius duomenų apsaugos teisės aktus.

Šioje Politikoje pateikiama nuoroda į „Jūsų Asmens duomenis“ reiškia bet kokią informaciją, iš kurios galima nustatyti Jūsų tapatybę (toliau – „Asmens duomenys“).

Mes esame Asmens duomenų, patenkančių į šios Politikos taikymo sritį, valdytojai.

Mes naudojame Jūsų asmens duomenis vykdydami savo veiklą bei teikdami paslaugas Jums. Mūsų tikslas yra tvarkyti tik tuos Jūsų asmens duomenis, kuriuos Jūs savo noru mums pateikėte prieš tai gavęs išsamią informaciją apie duomenų tvarkymo tikslus bei tuos duomenis, kurie yra būtini sutarčių su Jumis vykdymui, teisės aktų reikalavimų įgyvendinimui ir mūsų veiklos vykdymui.

Maloniai prašome susipažinti su šia privatumo politika, kad sužinotumėte kaip mes renkame, naudojame, perduodame ir saugome Jūsų asmens duomenis.

  1. Asmens duomenų rinkimas ir naudojimas

1.1 Kokią informaciją renkame

Mes tvarkome Jūsų asmens duomenis jei Jūs laisvu noru juos mums pateikiate, pvz. Jūsų el. p. laiško mums apimtyje, užsakant mūsų teikiamas paslaugas, užpildant formą interneto tinklalapyje ar susisiekiant su mumis telefonu/SMS žinute. Tam tikrais atvejais jau tvarkome Jūsų anksčiau pateiktus asmens duomenis, pvz. jei esate esamas ar buvęs mūsų klientas. Jūsų pateikiamus asmens duomenis mes tvarkysime vadovaudamiesi šia Politika ir mums taikomais teisės aktais. Jūsų asmens duomenys nebus naudojami kitiems tikslams nei numatyta duomenų gavimo metu, nebent tam gautume papildomą Jūsų sutikimą arba toks naudojimas būtų numatytas teisės aktuose. Jei siunčiate mums savo gyvenimo aprašymą (CV), mes naudosime Jūsų pateiktą informaciją, kad galėtumėme Jums pasiūlyti tinkamiausią darbo vietą mūsų įmonėje.

1.2 Jūsų asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas

Paprastai mes renkame Jūsų asmens duomenis tik tokia apimtimi, kuri yra būtina teikiant paslaugas Jums. ES teisė įpareigoja mus informuoti asmenis, kurių duomenis tvarkome apie duomenų tvarkymo teisinius pagrindus. Tvarkydami Jūsų asmens duomenis mes remiamės vienu iš šių teisinių pagrindų:

Sutarties vykdymo pagrindas. Taikomas kai Jūsų duomenų tvarkymas yra būtinas įvykdyti mūsų įsipareigojimus Jums pagal sutartį, pvz. išduoti Jums lojalaus kliento kortelę ar atlikti/gauti mokėjimą už paslaugas.

Teisės aktų reikalavimo pagrindas. Taikomas kai mes esame įstatymų ar kitų teisės aktų įpareigoti tvarkyti Jūsų asmens duomenis, pvz. mokesčių apskaitos tikslais, duomenų teikimas viešojo valdymo institucijoms ar policijai.

Sutikimo teisinis pagrindas. Tam tikrais atvejais mes tvarkysime Jūsų asmens duomenis tik jei prieš tai gavome Jūsų sutikimą. Sutikimą tvarkyti duomenis galite atsiimti bet kuriuo metu susisiekę su mumis elektroninio pašto adresu info@dohappy.lt

Teisėtų interesų teisinis pagrindas. Mes tvarkysime Jūsų asmens duomenis tais atvejais, kai tam turime teisėtą interesą ir toks duomenų tvarkymas nepažeidžia Jūsų interesų ir teisių apsaugos.

Aukščiau minėto teisėto intereso mes pavyzdžiui:

  • Mūsų tinklalapio lankytojams suteikiame informaciją apie Bendrovės paslaugas ar darbo pasiūlymus;
  • Stengiamės užkirsti kelią apgaulei bei nusikaltimams, apsaugoti mūsų turtą ir naudojamas IT sistemas;
  • Organizuojame ir stebime mūsų naudojamus reklamos sprendimus;
  • Siekiame užtikrinti korporatyvinių ir visuomeninių Bendrovės įsipareigojimų vykdymą;
  • Užtikriname Europos Sąjungos pagrindinių teisių chartijos 16 ir 17 straipsniuose numatytų teisių įgyvendinimą, įskaitant laisvę užsiimti verslu ir teisę į nuosavybę.

Tam tikrais atvejais mūsų tvarkomi asmens duomenys taip gali apimti specialiųjų kategorijų asmens duomenis, t. y. asmens duomenis, atskleidžiančius rasinę ar etninę kilmę, politines pažiūras, religinius ar filosofinius įsitikinimus ar narystę profesinėse sąjungose, taip pat tvarkyti genetinius duomenis, biometrinius duomenis, siekiant konkrečiai nustatyti fizinio asmens tapatybę, sveikatos duomenis arba duomenis apie fizinio asmens lytinį gyvenimą ir lytinę orientaciją. Šiuos duomenis mes tvarkome tik gavę Jūsų sutikimą arba jei toks tvarkymas yra numatytas teisės aktų reikalavimuose.

1.3 Automatinis asmens duomenų rinkimas

Tam tikrais atvejais mes arba mūsų pasitelkiami paslaugų teikėjai naudoja slapukus (angl. cookies), tinklo duomenų rinkėjus (angl. web beacons) ir kitas išmaniąsias technologijas tam, kad automatiniu būdu rinktų tam tikrą informaciją apie Jus kai lankotės mūsų tinklalapyje bei rašote mums el. paštu. Šios informacijos rinkimas padeda pritaikyti mūsų interneto tinklalapį Jūsų poreikiams, didinti mūsų informacijos sklaidos žinomumą, efektyvumą ir naudingumą bei organizuoti ir sekti mūsų naudojamų reklamos sprendimų efektyvumą.

1.3.1 IP adresai

IP adresas yra skaičius, suteikiamas Jūsų kompiuteriui jungiantis į internetą. Jis leidžia kompiuteriams ir serveriams atpažinti vienas kitą ir dalintis duomenimis. Apsilankius mūsų tinklalapyje, Jūsų IP adresas yra užfiksuojamas ir naudojamas sistemų diagnostikos ir apsaugos tikslais. IP adresas taip pat naudojamas sudarant rodiklius, pagal kuriuos nustatomas interneto tinklalapio lankomumas bei naudingumas.

1.3.2 Slapukai (Cookies)

Slapukai paprastai bus išsaugomi Jūsų kompiuteryje arba kitame įrenginyje prie kurio jungiatės į internetą kiekvieną kartą kai jungiatės prie mūsų tinklalapio. Tai leidžia mums atskirti Jūsų įrenginį iš kitų.

Tam tikrais atvejais aplankius interneto tinklalapį, Jums bus pateiktas informacinis pranešimas su prašymu sutikti dėl slapukų naudojimo. Jei neduosite sutikimo, Jūsų kompiuteris ir kitas įrenginys nebus tikslingai sekamas tiesioginės rinkodaros tikslais. Slapukai būtini tinklalapio funkcionavimui (angl. user-imput) vis tiek bus naudojami siekiant užtikrinti tinkamą mūsų tinklalapio funkcionavimą. Jūsų pasirinkimas dėl slapukų naudojimo yra išsaugomas atskirame slapuke, kurio galiojimo terminas yra 90 dienų. Jei norėsite atsiimti sutikimą, tai galite padaryti išvalydami savo interneto naršyklės slapukus.

Dauguma interneto naršyklių automatiškai priima ir leidžia saugoti slapukus, tačiau Jūs galite pakeisti naršyklės nustatymus ir užblokuoti slapukų naudojimą. Šie parametrai dažniausiai saugomi naršyklės meniu punktuose Įrankiai (angl. Tools) arba Nustatymai (angl. Preferences). Taip pat galite bet kuriuo metu ištrinti visus slapukus ar tam tikrus slapukus pasirinktinai. Jeigu nuspręsite visiškai nepriimti slapukų, Jums gali būti nepasiekiamas visas mūsų tinklalapio funkcionalumas. Daugiau informacijos apie tai, kaip valdyti slapukų parinktis populiariausiose naršyklėse, galima rasti čia: Internet ExplorerChromeFirefoxSafariOpera.

Siekdami išplėsti mūsų tinklalapio funkcionalumą, mes kartais naudojame trečiųjų šalių įrankius ir valdiklius (angl. widget). Paprastai tam, kad užtikrintų papildomų funkcionalumų veikimą, šie įrankiai ir valdikliai Jūsų kompiuteryje ar įrenginyje išsaugos slapuką.

Slapukai savaime nepasako mums Jūsų elektroninio pašto adreso ar kitaip neleidžia identifikuoti Jūsų asmens. Vertindami tinklalapio veiklą mes naudojame skirtingus identifikatorius, tame tarpe ir IP adresus, bet tik siekdami nustatyti unikalių tinklalapio lankytojų skaičių ir vartotojų geografinį pasiskirstymą, o ne išskirti konkrečius vartotojus.

NARŠYDAMI MŪSŲ TINKLALAPYJE JŪS SUTINKATE, KAD JŪSŲ KOMPIUTERYJE AR KITAME ĮRENGINYJE BŪTŲ IŠSAUGOTI PUSLAPIUI VEIKTI BŪTINI SLAPUKAI.

1.3.3 Tinklo duomenų rinkėjai (Web beacons)

Tinklo duomenų rinkėjas yra nedidelis vaizdo failas interneto tinklalapyje, kuris gali būti naudojamas informacijos apie lankytojo kompiuterį surinkimui, tame tarpe IP adresui, apsilankymo laikui, naršyklės tipui ir to pačio serverio jau ankščiau įrašytiems slapukams nustatyti. Naudodami Tinklo duomenų rinkėjus mes griežtai vadovaujamės teisės aktų reikalavimais.

Mes arba mūsų pasitelkiami paslaugų teikėjai naudos Tinklo duomenų rinkėjus tam, kad užtikrintų tinkamą slapukų valdymą bei nustatytų trečiųjų šalių mums teikiamų paslaugų naudingumą, pvz. informacijos sklaidos, reklamos ar darbuotojų atrankos paslaugų pritraukiami lankytojai.

Jūs galite apriboti Tinklo duomenų rinkėjų funkcionalumą uždrausdami jų veikimui reikalingų slapukų išsaugojimą. Tokiu atveju Tinklo duomenų rinkėjas vis dar gali užfiksuoti anoniminį apsilankymą iš konkretaus IP adreso, tačiau slapukų informacija nebus saugoma.

Kai kuriuose mūsų naujienlaikraščiuose ar kitose komunikacijos priemonėse mes stebime gavėjų veiksmus, pvz. el.p. laiško atidarymą naudodami Tinklo duomenų rinkėjus. Surinktą informaciją mes naudojame siekdami nustatyti vartotojų susidomėjimą ir didindami vartotojų pasitenkinimo lygį ateityje.

1.3.4 Vietos nustatymo priemonės

Jums naudojantis mūsų paslaugomis, mes galime rinkti informaciją apie Jūsų kompiuterio ar kito įrenginio naudojimo vietą. Šią informaciją naudojame siekdami geriau pritaikyti mūsų teikiamas paslaugas Jums.

1.4 Socialinės medijos įrankiai ir programos

Mūsų interneto tinklalapiai gali turėti funkcionalumą leidžiantį Jums dalintis informacija naudojant trečiųjų šalių valdomas socialines platformas, pvz. Facebook „like“ ir „share“ funkcijos. Šios socialinės platformos gali saugoti duomenis apie Jūsų naudojimąsi mūsų interneto tinklalapiu. Jūsų asmens duomenys, kuriuos pateikiate naudodamiesi tokiomis socialinėmis platformomis dažnai gali būti perduodami ir kitiems socialinės platformos dalyviams. Toks duomenų perdavimas yra reglamentuojamas socialinės platformos valdytojo privatumo politikoje. Mes nevaldome kaip šie Jūsų asmens duomenys yra tvarkomi ir dėl to negalime prisiimti jokios atsakomybės.

1.5 Vaikų asmens duomenys

Mes suprantame kaip svarbu yra tinkamai apsaugoti vaikų asmens duomenų privatumą. Mūsų interneto tinklalapis bei teikiamos paslaugos nėra pritaikytos vaikams, jaunesniems nei 16 m. Mes niekad tikslingai nerinksime ar nesaugosime informacijos apie vaikus, jaunesnius nei 16 m., nebent šios informacijos reikėtų mūsų paslaugų teikimui Jums.

  1. Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims

Mes nesidaliname Jūsų asmens duomenimis su trečiosiomis šalimis, nebent tai yra būtina siekiant užtikrinti paslaugų Jums teikimą, įgyvendinti Jūsų prašymus, mūsų teisėtus interesus ir verslo poreikius ar to reikalaują specifiniai teisės aktai. Daugiau informacijos apie trečiųjų šalių naudojimą galite pamatyti paspaudę ant šios nuorodos.

Mes neperduodame Jūsų asmens duomenų jokioms trečiosioms šalims, kurios galėtų naudoti šiuos duomenis tiesioginės rinkodaros tikslu.

  1. Jūsų pasirinkimai

Paprastai Jums naudojantis mūsų paslaugomis nereikalausime Jūsų pateikti asmens duomenų, nebent tai yra būtina paslaugų suteikimui, pvz. sutarties sudarymui ar kontakto su Jumis palaikymui. Gavę Jūsų prašymą pateikti informaciją apie mūsų Jums teikiamas paslaugas mes galime paprašyti Jūsų pateikti papildomus asmens duomenis. Tam tikrais atvejais mes galime prašyti Jūsų papildomo sutikimo dėl asmens duomenų tvarkymo ir Jūs turite teisę atsisakyti duoti sutikimą dėl duomenų tvarkymo šiems tikslais. Jei suteiksite sutikimą dėl tam tikrų paslaugų ar informacinių pranešimų gavimo, mes Jums suteiksime galimybę bet kuriuo metu atsiimti šį sutikimą. Sutikimo atsiėmimo atveju mes stengsimės kaip įmanoma skubiau nutraukti Jūsų asmens duomenų naudojimą sutikime nurodytiems tikslams.

Kaip nurodyta ankščiau skyriuje „Slapukai“, jei norite uždrausti Jūsų stebėjimą naudojant slapukus mūsų tinklalapyje, Jūs galite pašalinti slapukus iš savo interneto naršyklės bei uždrausti tolimesnį tokių slapukų saugojimą. Šiuo atveju tam tikri mūsų tinklalapio funkcionalumai gali veikti netinkamai.

  1. Jūsų teisės

Jei mes tvarkome Jūsų asmens duomenis, Jūs galite pasinaudoti šiomis teisėmis:

Susipažinimas ir ištaisymas. Jūs turite teisę susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis. Siekdami susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų asmens duomenimis, Jūs galite pateikti prašymą mums. Jei įvertinę Jūsų užklausą mes nuspręsime, kad privalome suteikti Jums tokią teisę, informaciją pateiksime nemokamai. Siekdami užtikrinti kitų asmenų teisių apsaugą ir tinkamai atsakyti į Jūsų užklausą, prieš pateikdami atsakymą mes galime paprašyti Jūsų pateikti asmens tapatybę įrodančią informaciją ir kitą informaciją, apie Jūsų santykį su mumis. Jei mūsų tvarkomi Jūsų duomenys yra netikslūs, Jūs turite teisę prašyti patikslinti šiuos duomenis.

Teisė nesutikti su duomenų tvarkymu. Jūs turite teisę nesutikti, kad mes tvarkytume Jūsų asmens duomenis, jei mes nebegalime jų naudoti.

Kitos teisės. Jei manote, kad Jūsų asmens duomenų neturėtumėme tvarkyti ar juos saugome per ilgai, Jūs turite teisę prašyti, jog Jūsų asmens duomenys būtų ištrinti ar apribotas jų naudojimas. Tam tikrais atvejais taip pat turite teisę prašyti išduoti elektroniniu būdu saugomos informacijos kopiją.

Norėdami pasinaudoti savo teisėmis galite kreiptis į mus el.p. info@dohappy.lt Gavę Jūsų prašymą, vadovaudamiesi taikomais teisės aktais ir profesine praktika mes imsimės visų įmanomų pastangų padėti įgyvendinti Jūsų teises.

  1. Duomenų saugumas ir vientisumas

Tvardydami Jūsų asmens duomenis mes naudojame organizacines ir technines duomenų apsaugos priemones bei procedūras, kuriomis siekiame apsaugoti Jūsų asmens duomenis nuo neteisėto praradimo, netinkamo naudojimo, pakeitimo ar sunaikinimo. Nepaisant visų mūsų dedamų pastangų, atsižvelgti į visas įmanomas grėsmes ir garantuoti absoliučios asmens duomenų saugos nėra įmanoma. Siekiant užtikrinti maksimalią asmens duomenų apsaugą, tvarkant Jūsų asmens duomenis, prieiga prie duomenų yra apribota mūsų darbuotojams vadovaujantis „būtina žinoti“ principu. Duomenis tvarkantys asmenys yra įpareigoti laikytis griežtų asmens duomenų tvarkymo reikalavimų.

Mes dedame visas įmanomas pastangas, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tik:

  1. kol ši informacija yra būtina teikiant Jums paslaugas ar teikiant Jums informaciją;
  2. kol mes privalome saugoti šią informaciją vadovaudamiesi teisės aktais ar verslo būtinybe, arba
  • iki kol paprašysite sunaikinti Jūsų asmens duomenis. Konkretus duomenų saugojimo terminas priklauso nuo aplinkybių, kuriomis informacija buvo surinkta ir informacijos naudojimo tikslų, tačiau atsižvelgiant į aukščiau I)-III) nurodytus reikalavimus, asmens duomenys nebus saugomi ilgiau nei 2 metus.
  1. Nuorodos į kitus tinklalapius

Prašome atsižvelgti į tai, kad mūsų interneto tinklalapyje yra pateikiamos nuorodos į kitus tinklalapius, įskaitant trečiųjų šalių valdomus tinklalapius, kuriems nėra taikoma ši Privatumo Politika ir juose taikomos privatumo nuostatos gali iš esmės skirtis. Mes skatiname Jus peržvelgti kiekvieno tokio tinklalapio privatumo politiką prieš pateikiant bet kokią Jus identifikuojančią informaciją.

  1. Šios politikos pakeitimai

Mes galime peržiūrėti ir atnaujinti šią Privatumo politiką atsižvelgdami į mūsų asmens duomenų apsaugos priemones. Kiekvieną kartą atlikus Privatumo politikos atnaujinimą, mes atnaujinsime Politikos viršuje esantį lauką “Paskutinį kartą atnaujinta”. Apie Jums taikomus Privatumo politikos pokyčius Jūs būsite informuoti tarp Jūsų ir mūsų įprastomis komunikacijos priemonėmis.

  1. Privatumo politikos užtikrinimas

Me esame įsipareigoję užtikrinti Jūsų asmens duomenų apsaugą. Jeigu turite klausimų ar pastebėjimų dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo, prašome susisiekti su mumis el. p. adresu info@veikla.lt  Šiuo adresu taip pat galite pateikti bet kokias pastabas šiai Privatumo politikai.

Gavę Jūsų užklausą, mes per 14 dienų patvirtinsime užklausos gavimą ir stengsimės pateikti atsakymą per vieną mėnesį nuo užklausos gavimo. Jei Jūsų užklausa yra sudėtinga arba mes tuo metu esame gavę labai didelį užklausų kiekį, apie tai Jus papildomai informavę, galime pratęsti užklausos atsakymo terminą iki trijų mėnesių nuo užklausos gavimo.

Galiausiai, Skundą dėl Jūsų duomenų netinkamo tvarkymo Jūs visada turite teisę pateikti Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.